Kuchenne rewolucje: Częstochowa - Sezonowa. Po rewolucji Trattoria Verde. Menu, ceny, adres
kg
2021-01-2211:27
Czy ten artykuł był ciekawy? Podziel się nim!
W Częstochowie restaurację "Sezonowa" prowadzi Robert. W lokalu na próżno szukać jednak sezonowanych warzyw i owoców. W karcie jest wielki miszmasz od pizzy, przez tajską zupę, po kuchnię polską. Partnerką Roberta jest Dorota, która mimo zaawansowanej ciąży każdego dnia jest w restauracji od świtu po zmierzch. Problem w tym, że żadne z właścicieli nie ma pojęcia o prowadzeniu lokalu. Robert jest adwokatem, a Dorota psychologiem specjalnym. Wspólny biznes miał być spełnieniem marzeń, a stał się przyczyną zmartwień i nieprzespanych nocy. Czy Magdzie Gessler uda się uratować ich przed bankructwem?
Sezonowa po Kuchennych rewolucjach. W restauracji Roberta i Doroty gości brakuje jak na lekarstwo, a para nie ma już z czego dokładać do interesu. Właścicielom zabrakło wiedzy i doświadczenia w branży gastronomicznej. W restauracji każdy zajmuje się wszystkim, nie ma też jasno rozdzielonych zadań wśród personelu. Panuje chaos i ogólna frustracja. W tej sytuacji przyszli rodzice zamiast w radości i spokoju oczekiwać narodzin swojego pierwszego dziecka, drżą o finansową przyszłość swojej rodziny. Czy Magda Gessler okaże się lekiem na całe zło?
Trattoria Verde - menu i ceny
Magda Gessler wróciła do lokalu dwadzieścia tygodni później. Bardzo chwaliła wszystkie dania, które spróbowała. Z polecenia Magdy w menu restauracji Trattoria Verde można znaleźć: