Mini Majk

Autor: Karol Makurat/REPORTER

Mini Majk ujawnił powody śmierci Leosia. Jego oświadczenie chwyta za serce!

2021-12-02 10:11

Mini Majk i pozostali członkowie Ekipy nie mogą pogodzić się ze śmiercią czworonożnego przyjaciela. Leoś był pupilem youtubera od lipca tego roku i nikt nie spodziewał się tragedii, do jakiej doszło pod koniec listopada. Za pośrednictwem mediów społecznościowych Mateusz ujawnił powody śmierci chihuahuy. Jego słowa chwytają za serce!

Śmierć Leosia z Ekipy zaskoczyła wszystkich domowników, jak również internautów, którzy mieli w pamięci wszystkie vlogi, których był bohaterem. Mini Majk i jego dziewczyna Paulina byli wręcz zakochani w swoim czworonożnym przyjacielu, co można było zauważyć chociażby na ich profilach w mediach społecznościowych, gdzie chętnie publikowali zdjęcia ze wspólnych chwil razem. Leoś dołączył do Ekipy w lipcu tego roku, a film z jego przywitania wygenerował prawie dwa miliony odsłon. Psiak doczekał się nawet własnego konta na Instagramie, które obserwowało ponad 80 tysięcy użytkowników serwisu. Niestety, jak poinformowali członkowie Ekipy, Leoś niespodziewanie zdechł. Jego odejście całkowicie rozbiło Mini Majka i Paulinę, a także pozostałych członków Ekipy. Youtuber w przejmujących słowach pożegnał wiernego przyjaciela i ujawnił powody jego zaskakującej śmierci.

Oglądasz Ekipę?

Leoś z Ekipy nie żyje - powód

Co się stało? Jak to? - te pytanie pojawiły się pod postem Mini Majka, za pośrednictwem którego pożegnał on swojego pupila. Mateusz postanowił zdradzić, co było powodem odejścia jego przyjaciela Leosia.

Nie jesteśmy w stanie wam tego powiedzieć, wiec napiszemy: Wczoraj Leosiowi podczas zabawy zatrzymało się serduszko, pomimo natychmiastowej reanimacji u weterynarza piesek zmarł. Wykonano mu zdjęcie RTG. na którym widać, że miał powiększone serce. Nie wiedzieliśmy o tej wadzie, a kupiliśmy go ze sprawdzonej hodowli FCI. Jest to dla nas bardzo przykra sytuacja, dziękujemy za wszystkie słowa wsparcia - wyjawił na story.

Słowa wsparcia dla Mini Majka i jego dziewczyny wysłali między innymi Hania Sztachańska z The Voice Kids, Sylwia Szostak oraz Kinia Wiczyńska.

Maryla Rodowicz szczerze o Frizie. Będzie duet?!