W świątecznej akcji Delivery Week - Festiwalu na wynos organizowanego przez Restaurant Week Polska - bierze udział wiele wyjątkowych warszawskich restauracji. Wśród nich między innymi Po Wiśle, Art Sushi czy Brasserie Warszawska. Zgodnie z zapowiedzią w kolejnych dniach dołączą inne miasta m.in. Kraków, Łódź czy Szczecin.
Delivery Week 2 na święta
Utalentowani Szefowie Kuchni przygotują dla festiwalowych Gości wyjątkowe doświadczenia świąteczne na wynos. W cenie 100-250zł/osoba Goście mogą sami komponować menu świąteczne lub wybierać gotowe zestawy. Wśród najciekawszych potraw znajdziemy: tatar z jelenia ze szczypiorkiem, piklami i majonezem grzybowym (Brasserie Warszawska), halibut z sosem cytrynowym (Elixir by Dom Wódki), sandacz z sosem z szyjek rakowych (Po Wiśle) oraz wiele innych popisowych dań i doświadczeń. Zgodnie z festiwalową tradycją świąteczne menu można rezerwować każdego dnia do 22:00 na kolejny dzień i następne, aż do 22 grudnia.