Najlepszy kebab w Gorzowie. Gdzie można dobrze zjeść? [RANKING]

W Gorzowie coraz bardziej popularna jest różnego rodzaju kuchnia turecka. Z niej wywodzą się przede wszystkim kebaby, czyli bułka lub tortilla z mięsem i dodatkami. Sprawdziliśmy, która "kebabownia" jest najlepsza w Gorzowie.
Kebaby coraz bardziej popularne w Gorzowie
Poniżej stworzyliśmy ranking najlepszych kebabów w Gorzowie, ale tych lokalizacji jest o wiele więcej. Przedsiębiorcy widzą, że gorzowianie chętnie odwiedzają takie miejsca i tym samym otwierają swoje lokale w tym mieście
Polecany artykuł:
Top 10 kebabów w Gorzowie. Najlepszy kebab w Gorzowie
Lista jest naprawdę spora, bo kebabów w Gorzowie nie brakuje. Stworzyliśmy nasz ranking najlepszych kebabów w Gorzowie. Oceniliśmy głównie walory smakowe oraz stosunek jakości do ceny.
Ceny kebabów w Gorzowie
Ceny w gorzowskich "kebabowniach" zaczynają się w okolicach 12-14zł za najmniejszą porcję. W mieście można zjeść także dużo większe wersje tureckiego przysmaku. Za przykładową wersję XXL trzeba zapłacić już ponad 30zł.
Najlepszy kebab w Gorzowie. Gdzie można smacznie zjeść?
- "PARIS" Kebab, ul. Mostowa 3;
- "Smaki Hatay", ul. Chrobrego 32;
- "City Kebab", ul. Zaułek 1;
- "Ankara" Kebab", ul. Sikorskiego 28
- Kebab "4 pory roku", ul. Spichrzowa 6/1;
- "Doner Kebab Royal King's", ul. Sikorskiego 109/3;
- Rożno-Kebab "U Szefowej", ul. 30 stycznia 11;
- "Berliner" Kebab, ul. Marcinkowskiego 6a;
- "Berliner" Kebab, ul. Komisji Edukacji Narodowej 3u;
- Kebab Turecki Gorzów, ul. Jagiełly 3A.
Polecany artykuł:
Kebab z kraftowym mięsem w Gorzowie
Świat się zmienia i coraz więcej ludzi szuka kebabów z kraftowym mięsem, czyli z mięsem własnej produkcji. Żołądki gorzowian coraz bardziej nie akceptują gotowego mięsa, które właściciele mogą zakupić w popularnych sklepach, dlatego część gorzowian szuka lokali, gdzie kucharze tworzą mięso własnej produkcji.
Takim lokalem jest właśnie nasz powyższy ranking "PARIS" Kebab, który w swojej ofercie ma kraftowe mięso z kurczaka, a właściciele zapowiadają także, że to nie koniec. Drugim lokalem jest "Smaki Hatay". Tam można z pewnością zjeść pitę, którą pracownicy przygotowują własnoręcznie i wypiekają na miejscu w piecu opalanym drewnem.