Najlepszy kebab w Gorzowie. Gdzie można dobrze zjeść? [RANKING]

2022-11-22 15:41
Kebab w Gorzowie
Autor: Przemysław Ciućka

W Gorzowie coraz bardziej popularna jest różnego rodzaju kuchnia turecka. Z niej wywodzą się przede wszystkim kebaby, czyli bułka lub tortilla z mięsem i dodatkami. Sprawdziliśmy, która "kebabownia" jest najlepsza w Gorzowie.

Kebaby coraz bardziej popularne w Gorzowie

Poniżej stworzyliśmy ranking najlepszych kebabów w Gorzowie, ale tych lokalizacji jest o wiele więcej. Przedsiębiorcy widzą, że gorzowianie chętnie odwiedzają takie miejsca i tym samym otwierają swoje lokale w tym mieście

Top 10 kebabów w Gorzowie. Najlepszy kebab w Gorzowie

Lista jest naprawdę spora, bo kebabów w Gorzowie nie brakuje. Stworzyliśmy nasz ranking najlepszych kebabów w Gorzowie. Oceniliśmy głównie walory smakowe oraz stosunek jakości do ceny.

Ceny kebabów w Gorzowie

Ceny w gorzowskich "kebabowniach" zaczynają się w okolicach 12-14zł za najmniejszą porcję. W mieście można zjeść także dużo większe wersje tureckiego przysmaku. Za przykładową wersję XXL trzeba zapłacić już ponad 30zł.

Najlepszy kebab w Gorzowie. Gdzie można smacznie zjeść?

  • "PARIS" Kebab, ul. Mostowa 3;
  • "Smaki Hatay", ul. Chrobrego 32;
  • "City Kebab", ul. Zaułek 1;
  • "Ankara" Kebab", ul. Sikorskiego 28
  • Kebab "4 pory roku", ul. Spichrzowa 6/1;
  • "Doner Kebab Royal King's", ul. Sikorskiego 109/3;
  • Rożno-Kebab "U Szefowej", ul. 30 stycznia 11;
  • "Berliner" Kebab, ul. Marcinkowskiego 6a;
  • "Berliner" Kebab, ul. Komisji Edukacji Narodowej 3u;
  • Kebab Turecki Gorzów, ul. Jagiełly 3A.

Kebab z kraftowym mięsem w Gorzowie

Świat się zmienia i coraz więcej ludzi szuka kebabów z kraftowym mięsem, czyli z mięsem własnej produkcji. Żołądki gorzowian coraz bardziej nie akceptują gotowego mięsa, które właściciele mogą zakupić w popularnych sklepach, dlatego część gorzowian szuka lokali, gdzie kucharze tworzą mięso własnej produkcji.

Takim lokalem jest właśnie nasz powyższy ranking "PARIS" Kebab, który w swojej ofercie ma kraftowe mięso z kurczaka, a właściciele zapowiadają także, że to nie koniec. Drugim lokalem jest "Smaki Hatay". Tam można z pewnością zjeść pitę, którą pracownicy przygotowują własnoręcznie i wypiekają na miejscu w piecu opalanym drewnem.

Sonda
Lubisz kebaby?
Nasi Partnerzy polecają

Materiał Partnerski

Materiał sponsorowany

Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE