Martyna Wojciechowska wydała oświadczenie. "Z dnia na dzień nastąpił koniec"

2021-07-15 20:48 kp
Martyna Wojciechowska
Autor: WBF

Po ponad dobie medialnych spekulacji i setkach pytań od fanów Martyna Wojciechowska oficjalnie potwierdziła doniesienia o jej rozstaniu z Przemysławem Kossakowskim. Podróżniczka wydała oświadczenie, w którym zdradziła, że do zakończenia jej małżeństwa doszło z dnia na dzień. Gwiazda nie ukrywa, że jest to dla niej bardzo trudny czas.

Martyna Wojciechowska nie ukrywa już, że jej związek z Przemysławem Kossakowskim jest już przeszłością. O rozstaniu pary w środę poinformował Pudelek, którego źródła twierdziły, że podróżnicza para zerwała już wiele miesięcy temu. Od tamtego momentu media prześcigały się w kolejnych ustaleniach na temat statusu ich relacji. W końcu spekulacje postanowiła uciąć sama Martyna Wojciechowska.

Przypomnijmy, że Martyna Wojciechowska i Przemysław Kossakowski pobrali się w tajemnicy w październiku ubiegłego roku. Para pochwaliła się małżeństwem dopiero po fakcie, wywołując ogólną radość wśród fanów. Internauci szczególnie upodobali sobie właśnie tę parę - wydawało się, że łączy ich głębokie uczucie, wspólna pasja i życiowe doświadczenia.

ESKA XD #027 - TOKIO 2020, KRÓLOWA I KONKWISTADOR, ASFALT Z GUMY

Martyna Wojciechowska potwierdza rozstanie

Plotki o rozstaniu Martyny Wojciechowskiej i Przemysława Kossakowskiego były więc najgorętszym tematem w mediach plotkarskich. W końcu, po setkach pytań od fanów, podróżniczka postanowiła osobiście je skomentować i tym samym uciąć dalsze spekulacje. Gwiazda potwierdziła, że jej związek jest już przeszłością. Potwierdziła też, że jej małżeństwo rozpadło się wiele miesięcy temu.

Jak wiecie bardzo rzadko wypowiadam się na temat mojego życia osobistego, ale w związku z ostatnimi doniesieniami medialnymi i licznymi spekulacjami, chciałabym żebyście usłyszeli kilka słów bezpośrednio ode mnie.

Po 3 latach związku i 3 miesiącach od ślubu, z dnia na dzień nastąpił koniec mojego małżeństwa.Ta nagła zmiana była dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo odpowiedzialność, zobowiązanie i dane słowo są i zawsze będą dla mnie wartościami nadrzędnymi.Moja decyzja o ślubie była głęboko przemyślana i traktowałam ją bardzo poważnie.

Minęło wiele miesięcy, jednak smutek nie mija. Zapewne możecie sobie wyobrazić, co czuję i jak trudny jest to czas dla mnie i dla Marysi. Proszę więc wszystkich o uszanowanie naszego spokoju.

Jeśli chcielibyście nas jakoś wesprzeć, to zachowajcie życzliwą ciszę.M.

- napisała Martyna Wojciechowska na Instagramie.

Pod jej postem zaroiło się od słów wsparcia ze strony jej fanów i przyjaciół. Przemysław Kossakowski jak dotąd w żaden sposób nie skomentował rozstania.

NAJNOWSZE