Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Melon kantalupa

Melon kantalupa

Melon kantalupa rozpoznasz po złoto-zielonej skórce, która jest pokryta charakterystyczną białą siateczką, a także po pomarańczowym miąższu. Fot. Thinkstockphotos
Autor: Thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Melon miodowy

Melon miodowy

Melon miodowy ma żółtą lub zielonkawą skórkę oraz żółty i słodki miąższ. Fot. Thinkstockphotos
Autor: Thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Melon galia

Melon galia

Melon galia ma żółtą skórkę, która również jest pokryta siateczką, oraz jasnozielony miąższ. Fot. Thinkstockphotos
Autor: Thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Melon seledyn

Melon seledyn

Melon seledyn ma zieloną skórkę pokrytą siateczką i seledynowy miąższ. Fot. Thinkstockphotos
Autor: Thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Melon melba

Melon melba

Melon melba ma kremową skórkę pokrytą siateczką i pomarańczowy miąższ. Fot. Thinkstockphotos
Autor: Thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Melon kantalupa
Melon miodowy
Melon galia
Melon seledyn
Melon melba
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email